100 aanvullingen voor Veggipedia

04-10-2017    09:57   |    AgriHolland

De informatiedatabase Veggipedia, met weetjes over groenten en fruit zoals voedingswaarde, bereidingstips, bewaaradviezen en nog veel meer, is uitgebreid met 100 nieuwe producten. Veggipedia bevat nu bijna 390 verschillend groente- en fruitsoorten.

De website heeft in de afgelopen maanden, als onderdeel van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit, een nieuwe uitstraling gekregen. De informatie is ge-update. Dit heeft niet alleen geleid tot fors hogere bezoekersaantallen, maar ook de tijd die bezoekers op de website doorbrengen is gestegen. De komende maanden wordt Veggipedia verder uitgebreid.

Nationaal Actieplan Groenten en Fruit is een samenwerkingsverband van overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Zij onderzoeken de mogelijkheid om de Veggipedia database aan te vullen met bedrijfsspecifieke producten, naast algemene productinformatie over de verschillende soorten groenten en fruit. Mensen met suggesties voor nieuwe producten of recepten of andere relevante informatie kunnen contact opnemen via info@spam-protectnagf.nl 


Reacties (2)

Martien Melissant at 05.12.2019

Goed verhaal Wouter,

en nu gaan werken aan de toepassing!

Is de ondernemingsraad er al?

Aad weerheim at 10.12.2019

Niet om tegen te spreken en/of dwars te liggen maar ik heb liever een voorspraak! ( )

Maar ik snap wel wat je bedoelt, we moeten wakker blijven in alles!

Reageer op dit bericht

Meer nieuws