Blog: Pay it forward

06-02-2020    10:00   |    Ceoray Rozenboom

Een weblog van Ceoray Rozenboom. Zij is beursmanager van het jaarlijkse evenement HortiContact in Gorinchem. Ceoray schrijft deze weblog exclusief voor Goedemorgen.

Zoals de meesten wel weten zijn wij druk bezig met de voorbereidingen van Horticontact 2020.

Balanceren tussen vierkante meters, concepten en digitalisering. Dozen schuiven en strategische stappen maken. De weg naar Rome is voor ons team een tijd niet zo divers geweest als nu.
En wat een enthousiasme brengt dat met zich mee. Exposanten die hun beste beentje voor zetten en samen met ons team alles op alles zetten om voor onze bezoekers een goed programma neer te zetten.

Continu elkaar die vragen stellen: Wie, wat, waar, hoe en waarom? Waar liggen die (latente) behoeften nu eigenlijk bij jou? Jullie bedrijf? Bij jullie sector?
Hoe pakt onze exposant zijn of haar podium in februari?
Hoe zorg je er voor dat je een goede indruk achterlaat bij die ruim 14.000 bezoekers?
Wat is komend jaar jouw doel als bedrijf en hoe vertaal je dit door naar de beurs?
Hoe ga je de beurs gebruiken om jouw doelen te bereiken? Waar ligt jouw meerwaarde?
Waarom is dit zo belangrijk voor jullie bedrijf of voor de sector? En wat betekent dat nou voor jullie en de sector als je je doelen weet te bereiken?

Door met de juiste dingen bezig te zijn hopen wij met zijn allen de bezoeker te verassen, aan ons te binden. Zijn of haar hoofd moet tollen na hun bezoek aan de beurs, positieve contactmomenten, nieuwe inzichten of een frisse blik!

Jouw bezoeker komt wat halen op de beurs en wat ga jij ze meegeven?

De Nederlandse Glastuinbouw is zo in beweging dat we met 3 dagen te kort komen.
We zijn nu al genoodzaakt om bepaalde thema’s naar 2021/2022 te tillen. Zoveel input heb ik de afgelopen tijd gekregen. Ik wil je ook vragen: blijf dit vooral doen! Het is jullie podium die wij aan het ontwerpen zijn, voor jullie sector. Mooi om te zien dat iedereen actief is en dat er energie gedeeld wordt, bedankt hiervoor!  

Alleen samen kom je heel ver, dit geldt niet alleen voor ons, maar sector breed.
Wij zijn al aan het aftellen, we zien jullie graag op 18,19 en 20 februari in Gorinchem!

#payitforwardReacties (1)

Aad Tijsen at 06.02.2020

Succes powergirl!

Reageer op dit bericht

Meer nieuws