Combineer werkzaamheden rond oogst met hygiëne

17-02-2020    09:52   |    Goedemorgen

In tijden van virussen bij diverse gewassen zijn er veel kwekers die strenge maatregelen hebben genomen om zo min mogelijk risico te lopen op besmettingen. Steenks Service biedt telers een aantal passende oplossingen voor dit probleem.

Om hygiëne met de gewaswerkzaamheden te kunnen koppelen, biedt Steenks Service een ontsmetbak aan. Deze doopbak dient u te monteren aan uw buisrailwagen. De buisrailwagen zal dan na een zelf ingestelde tijd stoppen en pas verder rijden indien de gebruiker zijn handen heeft ontsmet in de doopbak. Hierdoor zal er een stuk schoner gewerkt worden op de werkvloer en neemt de kans op besmetting middels lichamelijk contact sterk af.

Ook biedt Steenks Service een oplossing aan in de vorm van een desinfectiepoort. Deze poort kan pas ontgrendeld worden indien u met twee handen de knoppen tegelijk indrukt in de ontsmetbak, welke gevuld is met een desinfectiemiddel. Bovendien zorgt deze ontsmetstraat er ook voor dat de schoenzolen gereinigd worden bij het indrukken van de knoppen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: In het nieuw

Van der Voort Tomaten heeft in de kas in Brielle bedrijfskleding ingevoerd voor alle medewerkers, zo laat de...