Deelnemers maken HortiHeroes-event

10-10-2018    14:54   |    Goedemorgen

Vandaag, donderdag 11 oktober, vindt HortiHeroes Unconference plaats. Een uniek event waarbij niet de sprekers het programma maken, maar de mix van deelnemers.

Nederland staat wereldwijd bekend om onze Food & Flower industry. Na de VS zijn we de grootste exporteur van bloemen, planten, groenten en fruit ter wereld. Dit biedt enorme kansen maar tegelijkertijd staan de sector en haar verdienmodellen onder druk. Kortom, er is behoefte aan frisse blikken die werken aan de 'next big thing' en samenwerken echt impact te maken op wereldschaal.

Omdat de Food & Flower sector voor grote uitdagingen staat. Als platform voor innovatie en talentontwikkeling faciliteert en inspireert HortiHeroes daarom de tuinbouwsector met activiteiten. Onder meer door kruisbestuiving te zoeken met andere sectoren en inspirerende start-ups.

Naast de tuinbouwcommunity worden startup en businessmodelling experts, techneuten, ondernemers op het gebied van robotica, artificial intelligence, internet of things en duurzaamheid verwacht op het event. Hierdoor ontstaan niet alleen een uitwisseling van netwerk, maar vooral frisse blikken en ideeën. 

Het event in Venture Café Rotterdam is morgen te bezoeken. Aansluitend start Venture Café Rotterdam 'Shoot for the moon' met topondernemers Ron Simpson (The Avocado Show) en Janne Vereijken (Rotterdamse Zakenvrouw 2018). 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...