Drie inloopmiddagen Priva tijdens HortiContact

13-02-2020    08:21   |    Goedemorgen

Priva organiseert tijdens HortiContact drie inloopmiddagen voor klanten en andere geïnteresseerde bezoekers. Het bedrijf wil telers daarmee de gelegenheid geven vragen te stellen over de automatisering in hun kas.

"De afgelopen jaren is onze Priva Connext procescomputer uitgebreid met nieuwe en verbeterde regelingen. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de teler met de juiste instellingen hét verschil kan maken in de kwaliteit van zijn gewas.” vertelt consultant Paul Jense. Tijdens de consultancy inloopmiddag op de HortiContact zijn klanten en andere geïnteresseerden van harte welkom om vrijblijvend advies te krijgen. Zo kan Priva samen met de telers kijken waar nog flinke winst te behalen valt."

De consultancy inloopmiddagen vinden dagelijks van 15.00 tot 18.00 uur plaats in stand A108 tijdens de HortiContact. "Er zijn ontzettend veel functionaliteiten in de software van onze procescomputer, die het bijvoorbeeld mogelijk maken om juist bij wisselende omstandigheden toch tot het gewenste klimaat te komen", vertelt Jense. "Denk bijvoorbeeld aan wisselende weersomstandigheden of juist grote veranderingen binnenin de kas, zoals het in- of uitschakelen van de belichting. De regelingen in onze software geven een teler meer controle over de kwaliteit en productie van zijn gewas. Bovendien neemt het veel werk uit handen."

Naast dat Priva de alledaagse vragen en uitdagingen met telers doorneemt, is er ook voldoende aandacht om te praten over toekomstige ambities. "We zijn benieuwd naar de visie van onze klanten en denken graag mee over hoe zij hun ambities kunnen realiseren", vertelt Manager Sales Peter Könemann. "Bij Priva houden we altijd voor ogen hoe telers een winstgevend gewas kunnen groeien, maar wel met minder gebruik van energie en maximaal hergebruik van water."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws