Drumspektakel in de kas

13-05-2019    11:30   |    Goedemorgen

Wist je dat er muziek in een kas zit? Tenminste, in de kas van Koppert Cress wel. Daar vindt op zaterdag 25 mei een waar drumspektakel plaats van Drums United.

Koppert Cress werkt voor de tweede keer samen met Westlandtheater De Naald en haalt een theatervoorstelling naar de kas. Vorig jaar stond cabaretier Lebbis in de kas, dit jaar wordt het dus een muzikaal spektakel. Drums United brengt de show 'The Birth of the Beat'. De beste drummers uit Suriname, Venezuela, Turkije, Nederland, Senegal en Brazilië nemen een indrukwekkende hoeveelheid authentieke trommels en ritmes mee en verweven dit tot een show. Drummer Lucas van Merwijk leidt de ritmes, zang en dans. 

Culinair
Voor een complete ervaring kan een beperkt aantal bezoekers voorafgaand aan de show dineren in het restaurant van Koppert Cress. Voor andere culinaire liefhebbers is er een Foodtruck Cresstival rond de muziekshow. Reguliere kaartjes en kaarten voor het Foodtruck Cresstival zijn verkrijgbaar via De Naald

Kijkje
Theaterdirecteur Nico Baars en programmeur Otto Freutel namen onlangs alvast een kijkje in de kas bij Koppert Cress om het optreden voor te bereiden. 

Foto: LinkedIn


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws