ErfGoed deelt visie over duurzame sierteelt

24-11-2021    10:00   |    Goedemorgen

ACTUEEL HORTI THEMA - De consument wil meer betrokken zijn, de wereldbevolking stijgt en er komen steeds meer regels. Verantwoord ondernemen en duurzaam telen krijgen steeds meer de aandacht. Wat staat ons te wachten? En is dat negatief of liggen er juist kansen voor de sierteelt? In een whitepaper geeft ErfGoed hierop antwoord. Cock van Bommel van ErfGoed was vanochtend in de studio van Paprika Tasty Radio om een toelichting te geven.

Van Bommel deelde zijn trots over de ErfGoedVloer die inmiddels 25 jaar binnen de tuinbouw wordt aangeboden. Een vloer die volledig is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, zo gaf hij aan. "In feite zijn alle producten in de ErfGoedVloer recyclebaar, wat het dus ook een heel duurzaam product maakt."

In het gesprek op Paprika Tasty Radio ging Van Bommel in op de relatie tussen de teeltvloer en duurzaam produceren in de sierteelt. Daarbij verweest hij nadrukkelijk naar de whitepaper die deze week door ErfGoed werd gepubliceerd en nu online te lezen is. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen magazine uitgebracht waarin zeven redenen staan om te kiezen voor een ErfGoedVloer.

Je kunt de whitepaper hier kosteloos downloaden

Het gesprek met Cock van Bommel luister je terug via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Floriway onthult logo

Floriway heeft haar logo gepresenteerd. Het is een logo dat symbool staat voor een mooie gezamenlijke...