Tomaten Harvest of Health in nieuw jasje gestoken

17-08-2020    09:58   |    Goedemorgen

De tomaten van Harvest of Health zijn in een nieuw jasje gestoken. De dieprode tomaten passen perfect binnen een vitale levensstijl en dat is te zien in de nieuwe look & feel. Vanaf deze week worden de tomaten in hun nieuwe jasje uitgeleverd.

Ook de website www.harvestofhealth.nl heeft een nieuwe look. 

De smaakvolle Harvest of Health tomaten zijn er in drie soorten: mini troscherrytomaten, cocktailtrostomaten en trostomaten. Deze rassen zijn geselecteerd op hun volle, zoete smaak en mooie, dieprode kleur. Die dieprode kleur is te danken aan lycopeen. De Harvest of Health tomaten zitten boordevol lycopeen, een bioactieve stof die werkt als antioxidant. Daarnaast zitten de tomaten van Harvest of Health boordevol kalium en vitamine C. Daarmee passen ze perfect in een gezonde levensstijl. In de nieuwe look & feel is dat terug te zien in de frisse kleuren en het gerestylede logo.

Je kunt het hele jaar door rekenen op perfecte tomaten. Onze teler Erwin van der Lans teelt al jaren Harvest of Health trostomaten. Samen met zijn team zorgt hij elke dag voor tomaten van topkwaliteit. Die zijn niet alleen smaakvol en gezond, maar worden ook verantwoord geteeld. De consument vindt de Harvest of Health tomaten vooral bij groentespeciaalzaken. De tomaten zijn herkenbaar aan het hartvormige cliplabel.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vitaminebommetjes!

Om gezond snacken bij de jeugd te stimuleren, stond Growers United gisteren tijdens de Nationale Groente- en...