Geen KAS en HortiContact, wel Jungle Talks morgen!

Geen KAS en HortiContact, wel Jungle Talks morgen!

Vanwege Hemelvaart zijn de vaste programma's op Paprika Tasty Radio aan het begin van de middag morgen niet te horen. KAS Live! is vanaf volgende week donderdag weer te beluisteren van 13.00 tot 14.00 uur, HortiContact LIVE verschuift naar a.s. vrijdag en zal eenmalig niet één maar twee uur duren! Toch hebben we ook op Hemelvaart iets leuk voor je in petto...

Aan het eind van de middag kun je namelijk wel luisteren de eerste uitzending van 'Jungle Talks to...', waarin dit keer Mexico centraal zal staan. Presentator Ed Smit gaat voortaan elke week vanuit de jungle in Costa Rica in gesprek met verschillende gasten uit een specifiek land en draait daarbij ook passende muziek. Er wordt morgen afgetrapt met Mexico. 

Samen met zijn gasten zal Ed Smit een beeld schetsen van tuinbouwland Mexico. Daarnaast wordt verteld hoe het Agroparc in Mexico is ontstaan is en hoe daarmee de basis werd gelegd voor een sterke tuinbouwrelatie tussen Nederland en Mexico. Verder wordt specifiek naar de teelt en teelttechniek in Mexico gekeken en komt de Nederlandse invloed in dat land nadrukkelijk aan bod.

Dit en veel meer is morgen live te horen van 16.00 tot 17.30 uur op Paprika Tasty Radio, dé radiozender van de Nederlandse tuinbouw. Luister je ook mee? Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v