Priva zet innovatielab op

16-03-2020    09:51   |    Goedemorgen

Je kunt van alles in de cloud zetten en het een dienst noemen, maar als het geen waarde toevoegt, is het de moeite niet waad. Dat zegt Priva-ceo Meiny Prins. Om die reden heeft het bedrijf het innovatielab 'Phil' in het leven geroepen, wat staat voor Priva Horticulture Innovation Lab.

"Bij Phil ontwikkelen we nieuwe digitale diensten als toevoeging op onze hardware-oplossingen, zoals onze klimaatcomputers en watersystemen. Het doel van Phil is om u als teler te ondersteunen bij het bereiken van betere resultaten, gebaseerd op de gegevens uit uw kas", zo laat Priva weten.

"Als teler wilt u antwoord op uw vragen. Het is één ding om informatie uit de kas te meten, maar iets heel anders om die informatie om te zetten naar bruikbare kennis. Met Phil bieden we u hulpmiddelen om alle data uit uw kas beter te gebruiken en zo het klimaat, de waterkwaliteit, het waterverbruik en de energie-efficiëntie te verbeteren."

Priva wil telers graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen het Priva Horticulture Innovation Lab. "U kunt daarom binnenkort ook nieuws in uw mailbox ontvangen, specifiek van Phil. Mocht u dit niet willen, dan kunt u zich via elke afzonderlijke mail afkomstig van Phil uitschrijven. U blijft dan wel gewoon ingeschreven op de reguliere nieuwsbrief van Priva."

Meiny Prins: “Met Phil kunnen we nieuwe ideeën sneller ontwikkelen door nauw samen te werken met onze klanten. Wij kunnen zo snel dingen testen en meer kennis vergaren over wat onze klanten waardevol vinden. Op dit moment richten we ons op autonome klimaatbeheersing, analyses en rapportages op gewasniveau en op data gebaseerde inzichten.”

Het team van Phil werkt momenteel aan nieuwe digitale diensten waaronder Plantonomy en Intelligence Dashboard. Lees meer hierover op www.meetphil.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws