Honderden mensen kopen Westlandse Druif leeg

18-11-2019    10:32   |    WOS

Honderden mensen zijn zaterdagochtend afgekomen op de boedelverkoop van Themapark De Westlandse Druif in Monster. Van krenttrappen tot druivenkistjes en fruitbomen; werkelijk van alles ging over de toonbank. Met gemengde gevoelens, zo meldt de WOS.

Het themapark in Monster houdt na 31 december op te bestaan. De Westlandse Druif kampt met een tekort aan vrijwilligers en de afzet van druiven valt tegen. Het themapark is niet meer levensvatbaar en daarom gaan zaterdag gereedschappen, inboedel en druiventakken voor spotprijzen de deur uit.

De eerste Druivenprinses van 1955 struint ook door de druivenkas. "Toen onze voorzitter vertelde dat 31 december de deur dicht gaat, ging bij mij iets dood. De tranen sprongen in mijn ogen", vertelt Tiny van der Knaap. Gelukkig hebben de kinderen van Tiny zaterdag een krenttrap op de kop kunnen tikken. "Die wordt in de tuin gezet als eerbetoon aan hun moeder. Heel dierbaar."

Het is nog niet bekend wat er met het themapark na de jaarwisseling gebeurt. Sowieso gaat de gemeente in gesprek met de vastgoed-stichting van De Westlandse Druif, om te zoeken naar een andere invulling van het paviljoen.

Bekijk hier een video-item van de WOS


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws