'HortiContact gaat door volgens planning'

'HortiContact gaat door volgens planning'

Na aanleiding van contacten met zo'n 320 exposanten heeft beursorganisator Easyfairs besloten dat HortiContact vooralsnog gewoon zal plaats vinden op 22, 23 & 24 februari 2022. Dit betekent dat er een fysieke beurseditie zal zijn in de hal in Gorinchem.

Dat laat de beursorganisatie vanochtend in een mail aan exposanten weten en wordt ook bevestigd door beursmanager Mariëlle Schonewille op Paprika Tasty Radio. "We hebben het hele team opgetrommeld, ook van de andere beurstitels om alle deelnemers persoonlijk te spreken", laat Schonewille weten. "Iedereen kreeg daarbij de vraag of men HortiContact in februari of in mei wilde laten plaatsvinden. Dat leverde mooie gesprekken op, maar de voorkeur van de meeste exposanten ging duidelijk uit naar februari."

Easyfairs zal daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM volgens. Mocht de situatie veranderen tijdens de nieuwe persconferentie, die plaats vindt op 25 januari 2022, dan heeft Easyfairs de mogelijkheid om de beurs alsnog te verplaatsen naar 31 mei, 1 en 2 juni 2022. "Dat zou een verandering kunnen veroorzaken, maar wij gaan er vanuit dat de beurs eind februari op een veilige manier kan plaatsvinden en dat wij iedereen dan weer mogen ontvangen op de normale manier."

Luister het gesprek met Mariëlle Schonewille hier terug

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v