'HortiContact gaat door volgens planning'

18-01-2022    11:50   |    Goedemorgen

Na aanleiding van contacten met zo'n 320 exposanten heeft beursorganisator Easyfairs besloten dat HortiContact vooralsnog gewoon zal plaats vinden op 22, 23 & 24 februari 2022. Dit betekent dat er een fysieke beurseditie zal zijn in de hal in Gorinchem.

Dat laat de beursorganisatie vanochtend in een mail aan exposanten weten en wordt ook bevestigd door beursmanager Mariëlle Schonewille op Paprika Tasty Radio. "We hebben het hele team opgetrommeld, ook van de andere beurstitels om alle deelnemers persoonlijk te spreken", laat Schonewille weten. "Iedereen kreeg daarbij de vraag of men HortiContact in februari of in mei wilde laten plaatsvinden. Dat leverde mooie gesprekken op, maar de voorkeur van de meeste exposanten ging duidelijk uit naar februari."

Easyfairs zal daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM volgens. Mocht de situatie veranderen tijdens de nieuwe persconferentie, die plaats vindt op 25 januari 2022, dan heeft Easyfairs de mogelijkheid om de beurs alsnog te verplaatsen naar 31 mei, 1 en 2 juni 2022. "Dat zou een verandering kunnen veroorzaken, maar wij gaan er vanuit dat de beurs eind februari op een veilige manier kan plaatsvinden en dat wij iedereen dan weer mogen ontvangen op de normale manier."

Luister het gesprek met Mariëlle Schonewille hier terug


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Run op Finalerozen!

De finalekoorts rond de ontknoping van de Conference League, vanavond in Albanië, heeft ook het Rozenpakhuys...