Internationaal publiek 'Mexico' op Paprika

22-05-2020    09:31   |    Goedemorgen

Met luisteraars van over de hele wereld kende het nieuwe radioprogramma ‘Jungle… Talks to Mexico’ gisteren een goede start op Paprika Tasty Radio. In het programma gaat Ed Smit wekelijks in gesprek met Nederlanders die in het buitenland actief zijn in de tuinbouw. Mexico was het eerste land dat in the picture stond.

Ed Smit, zelf woonachtig in Costa Rica, ontving in anderhalf uur tijd verschillende gasten die wonen en werken in Mexico. Hij sprak met hen over de tuinbouw in dat land, de situatie vanwege corona en hun visie op de toekomst van de sector. Elk gesprek begon bovendien met een lastig dilemma, waarbij de gasten één keuze mochten maken.

Internationaal publiek
Niet eerder kwamen de luisteraars van een radioprogramma op Paprika Tasty Radio uit zoveel landen als gistermiddag. De internationale insteek in combinatie met het internationale netwerk van Ed Smit en Jungle Talks heeft daar zonder meer aan bijgedragen. Al luisterden er zoals gebruikelijk ook weer veel mensen uit Nederland mee. Naast Jungle Talks, kun je ook elke week op Paprika luisteren naar live radioprogramma’s van onder meer Maurice Wubben, HortiContact, KAS Magazine, TuinbouwMarktplaats en Goedemorgen.

Elke donderdag
‘Jungle… Talks to…’ is elke donderdag live te beluisteren tussen 16.00 en 17.30 uur. De volgende uitzending op donderdag 28 mei zal draaien om Zuid-Afrika. Overigens wordt het ook mogelijk om live mee te kijken naar het programma en vragen te stellen via de chat. De link hiervoor wordt elke week gedeeld via de gewaswebsites en nieuwsbrieven van Goedemorgen.

Terugluisteren
De uitzending van gisteren is overigens vanaf maandag terug te luisteren. Ga dan naar Spotify en zoek op ‘Goedemorgen Horti Podcasts’ en klik vervolgens op het juiste item.

Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws