Introductie nieuwe BKX-tray

14-03-2019    08:08   |    Goedemorgen

Beekenkamp Plants wil inspelen op de vraag en de behoefte van de klant en de markt. Onderwerpen als milieu, hergebruik en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Daarnaast wordt steeds meer plantmateriaal met de machine opgepot. De introductie van de BKX-tray is een goede invulling voor al deze behoeften.

Na een uitgebreide testperiode kan er worden gemeld dat Beekenkamp in de tweede helft van 2019 zal omschakelen naar de BKX-tray voor een groot deel van onze zaad vermeerderde producten. Met deze tray komt er een goede combinatie tussen de plantgrootte en een efficiƫnt aantal planten per tray. Er zijn 2 tray types van de BKX-tray. De standaardtray wordt de 264-gaats tray. Naast deze tray wordt ook de 480-gaats tray aangeboden.
De belangrijkste voordelen van de BKX-tray zijn: 1. Perfecte uithaalbaarheid 2. Reduceren van milieubelasting 3. Uitermate geschikt voor automatisch oppotten. 
Door de trays te hergebruiken, wordt er bijgedragen aan een beter milieu. Het retourneren van de tray is een belangrijk onderdeel hierbij. Er is gekozen voor een statiegeld systeem om dit proces goed en duidelijk te begeleiden. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nog meer opruimen en verhuizen

Voor wie al vaker verhuisd is, komt het bekend voor: alle kasten, kamers en de zolder leegruimen. Daar zijn wij ook hard mee bezig. En zo...

Nieuwbouw Bud Holland in De Lier

20 maart jl. zijn op het kantoor van Triple Group te Maasdijk, door HOCP vof en Bud Holland B.V., de definitieve handtekeningen geplaatst...