Jouw podcast in de KAS2030 NEWS Lounge?

Jouw podcast in de KAS2030 NEWS Lounge?

De redactie van Goedemorgen geeft bedrijven de kans om op het podium van de KAS2030 NEWS Lounge tijdens HortiContact een podcast op te nemen. Die podcast kan in feite over alle mogelijke onderwerpen gaan: ontwikkelingen, producten en introducties met een knipoog naar de toekomst van onze sector.

De KAS2030 NEWS Lounge is een 350m2 groot paviljoen tijdens HortiContact waarin de businessunit glastuinbouw van Wageningen University & Research, het project KAS2030, Goedemorgen-Hortimedia en Easyfairs samenwerken met als doel de kas en de tuinbouw van de toekomst dichterbij te brengen. Hierbij staan thema's als robotisering, arbeid, energie, techniek, water en gewasbescherming centraal. Wat worden straks de nieuwe technieken op het gebied van verwarming, belichting, water, nutriënten en geďntegreerd telen?

Op het grote podium zal de redactie van Goedemorgen dagelijks meerdere podcasts opnemen met gasten uit de tuinbouw. De podcasts worden op de dagen zelf live uitgezonden op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio, maar zijn ook daarna onbeperkt te beluisteren en te downloaden via Spotify, Apple Music en Soundcloud.

Doe jij mee?
Wij zoeken daarom bedrijven en organisaties waarmee we boeiende podcasts kunnen opnemen. Een podcast duurt acht minuten, waarbij twee gasten samen met een presentator praten over een specifiek onderwerp. Heb jij leuke ideeën hiervoor? Wil jij een van die gasten zijn? Kortom, heb je interesse om mee te werken aan een van de podcasts? Mail ons dan via redactie@hollandhortimedia.nl of bel/app Aad Tijsen via tel. 06-23757240.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v