Let's go Next Level!

Let's go Next Level!

Zoals je al hebt kunnen lezen, heeft Evenementenhal Gorinchem een nieuwe beursvloer: Next Level is een hypermoderne beursvloer op de eerste verdieping. Met de inzet van Next Level wil beursorganisator Easyfairs de beursbeleving van bezoekers en exposanten vergroten.

Ook HortiContact maakt goed gebruik van de extra ruimte. Op Next Level vindt de bezoeker, naast tal van exposanten en themapleinen, de KAS2030 NEWS Lounge, het Next Level-kennistheater en de Innovation Wall. Bovendien biedt Next Level de ruimte aan diverse start-ups, die zich op HortiContact kunnen presenteren aan het grote publiek.

De KAS2030 NEWS Lounge is een samenwerking van Easyfairs, Wageningen University & Research (WUR), KAS2030 en Goedemorgen-Hortimedia. Het themaplein is volledig gericht op de kas van de toekomst. Op het paviljoen vinden dagelijks debatsessies plaats onder leiding van Maurice Wubben. Daarnaast vinden er opnames van podcasts plaats door de Goedemorgen-redactie. Deze worden uitzonden op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Als klap op de vuurpijl kan de bezoeker ook heerlijk eten op Next Level. Zo is er Live & Cooking en een regulier foodcourt aanwezig.

Op Next Level vindt de bezoeker ook het Next Level-kennistheater. Hier vinden interessante lezingen plaats over actuele thema's binnen de sector. Op dinsdag 18 februari om 14.00 wordt in het theater de Innovatie Award uitgereikt.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v