3 webinars over water en plantgezondheid

01-02-2022    10:54   |    Goedemorgen

In februari organiseert ErfGoed 3 webinars, met verschillende interessante thema’s. Twee webinars gaan over water en één over plantgezondheid. "In een tijd waarin in-person ontmoetingen zeldzaam zijn geworden, stimuleren we online bijeenkomsten rondom interessante thema’s in de tuinbouw", zegt Hugo Paans, directeur ErfGoed.

ErfGoed stimuleert het delen van kennis en draagt daar ook graag aan bij. Samen met deskundige partners informeren wij onze relaties over best practises in de sector. "Door middel van onze whitepapers deelt ErfGoed al veel kennis en informatie. Aanvullend organiseren we nu ook webinars om de ontmoeting en interactie rondom relevante thema’s te stimuleren", aldus de directeur van ErfGoed.

Webinar over plantgezondheid | Datum: 17-02-2022
Het webinar over plantgezondheid is vooral gericht op de Nederlandse tuinbouwsector. Deskundigen van de WUR en ErfGoed zullen samen met de schrijver van Plant Empowerment hun ervaringen en visie op plantgezondheid delen . Ook dit is een interactieve webinar waarin deelnemers hun vragen kunnen stellen aan de aanwezige deskundigen. Meld je aan via deze link: https://www.erfgoed.com/nl/evenementen/webinar-de-bouwstenen-voor-een-gezonde-plant  

Verder organiseert ErfGoed de volgende (Engelstalige) webinars voor de internationale tuinbouwsector:
10 februari 2022 | TIJD | ‘How to manage the demand of water in your greenhouse’
Meld je aan door hier te klikken
15 februari 2022 |TIJD | ‘The way to a profitable and sustainable plant growth’
Meld je aan door hier te klikkenReacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Op naar Malta

Bij Olsthoorn Greenhouse Projects worden de voorbereidingen getroffen voor een te bouwen kas op Malta....