Masterplan 2.0: volgende stap

25-07-2022    10:44   |    Glastuinbouw Nederland

In 2021 is Glastuinbouw Nederland gestart met het realiseren van haar ambitie: een betere positie voor internationale werknemers in de glastuinbouw in Nederland. Vanuit het Masterplan Internationale werknemers is de campagne ‘Love your people like your crop’ van start gegaan. Inmiddels zijn we een heel jaar verder en kan worden teruggeblikt op een productief jaar, zo laat de organisatie weten.

"Niet alleen is de Maatschappelijke Raad van Advies geïnstalleerd en zijn we onderdeel van Fieldlab Go West, ook zijn alle randvoorwaarden en tools die nodig zijn om de ambitie van het masterplan vorm te geven gerealiseerd. We hebben afgelopen jaar grote stappen richting onze ambitie kunnen zetten en zijn trots op wat we afgelopen jaar hebben kunnen bewerkstelligen. Echter we zijn er nog niet. Het uitdragen, betrekken en adoptie van onze ambitie blijft een continu proces", aldus Jacqueline Kroon van Glastuinbouw Nederland.

"Afgelopen maand hebben we samen met de Maatschappelijke Raad van Advies bekeken waar we nu staan én waar we naartoe willen. Vanuit die ambitie kwam naar voren dat het huidige Masterplan niet meer voldoet en er behoefte is aan lange termijn doelen. Daarom gaan we we komende maanden aan de slag met een Masterplan 2.0. Stap een is het inzichtelijk maken van het proces: bij wie gaan we informatie ophalen of toetsen. Welke randvoorwaarden behoeven nog aandacht? Daarbij willen we ook pro-actief met leden in gesprek over fundamentele onderwerpen."

Wil jij een bijdrage leveren of met Glastuinbouw Nederland meedenken? Neem dan contact op met Jacqueline Kroon voor meer informatie.


Reacties (1)

Anna Femmigje at 25.07.2022

Eerder dit jaar had ik een vreselijke ruzie met mijn man en hij had geen andere keuze dan het huis te verlaten en ik dacht dat hij alleen maar woede was waardoor hij wegging. Na een paar dagen kon ik geen contact met hem opnemen of weten waar hij was. Ik wachtte en wachtte, maar hij kwam nooit terug of belde me. Ik was vervuld van pijn en spijt over wat er was gebeurd. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar het mocht niet baten totdat ik contact opnam met DR ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij deed zijn werk perfect om ons te herenigen en mijn man belde en keerde precies na 48 uur terug naar huis, precies zoals hij had beloofd. DR ISIKOLO is zo echt en hij faalt nooit. neem contact met hem op als je hulp nodig hebt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp/Telegram: +234-8133261196.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: Nufarm

Tjeerd Peeters, technisch adviseur tuinbouw bij Nufarm, is morgenochtend te gast op Paprika Tasty Radio....