Nieuw op Paprika Tasty Radio: IntrahortiTip van de Week

Nieuw op Paprika Tasty Radio: IntrahortiTip van de Week

Op Paprika Tasty Radio is vanochtend een nieuwe wekelijkse rubriek van start gegaan. In samenwerking met Intrahorti wordt voortaan elke maandagochtend de IntrahortiTip van de Week uitgezonden.

Intrahorti ontwikkelt, produceert en levert hygiëneproducten en innovaties voor de tuinbouw. Door een optimale hygiëne te combineren met een sterke plant kun je veel problemen in de kas voorkomen, zo is de visie van Intrahorti. En daardoor zijn er ook minder gewasbeschermingsmiddelen nodig.

Elke maandag rond 9.45 uur hoor je voortaan Technical Sales & Product Manager Claudia Weick en Sales Manager Rick Oudendijk met de IntrahortiTip van de Week, waarbij zij tips geven op gebied van hygiëne in de kas. Vanochtend stelden Claudia en Rick zich kort voor, vanaf volgende week kun je de eerste echte tip horen. Zorg dus dat je elke maandag op tijd inschakelt via www.paprikatastyradio.nl om niets te missen. Uiteraard zullen we alle IntrahortiTips van de Week ook op goedemorgen.podbean.com plaatsen, zodat je ze in alle rust nog een keer kunt terugluisteren.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v