Pilot Royal FloraHolland met service via WhatsApp

22-10-2019    10:24   |    Royal FloraHolland

Sinds vrijdag is het Contact Center van Royal FloraHolland ook bereikbaar via WhatsApp, vooralsnog tijdelijk. Het gaat in eerste instantie om een pilot tot en met donderdag 21 november.

Om mensen de mogelijkheid te geven ook vragen via WhatsApp te stellen, heeft de veiling het telefoonnummer 06 58 873 097 opengesteld. "We geven hiermee gehoor aan uw oproep tot een betere bereikbaarheid. Het Contact Center is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 15.00 uur. U ontvangt een reactie binnen vier uur. Natuurlijk kunt u 24/7 een bericht sturen. U krijgt dan de volgende werkdag reactie."

'Klantenservice via WhatsApp' is tijdelijk, tot en met donderdag 21 november. "Tijdens de pilot testen we of het gebruik van WhatsApp de bereikbaarheid van Royal FloraHolland verbetert (sneller, eenvoudiger, persoonlijker) en of de berichtendienst een goede toevoeging is aan onze dienstverlening. Afhankelijk van die uitkomsten beslissen we of we daarna blijvend WhatsApp aanbieden als service."

Om te 'appen' met het Contact Center van Royal FloraHolland voeg je het telefoonnummer 06 58 873 097 toe aan de contactenlijst van je telefoon en stuur je een vraag per WhatsApp-bericht. Wie wil bellen, kan het centrale telefoonnummer gebruiken: 088 - 789 89 89.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Oppotten maar!

Ed Schalke laat vol trots op Instagram weten dat het bedrijf bij SV.CO in De Lier een nieuwe Javo plus...

Instagram: Zelfverzekerd

Wat maakt dat Manta More de 'Next Gen(eration)' phalaenopsis is? De lip van de Manta More is groter, waardoor...