'Plantreis volgen en monitoren dankzij app'

'Plantreis volgen en monitoren dankzij app'

ACTUEEL HORTI THEMA - De 'plantreis' van nieuwe rassen en het bestaande assortiment volgen en monitoren. Daarbij wil Mprise Agriware telers helpen, zo gaf Arno Hogervorst vanochtend op Paprika Tasty Radio aan.

Hogervorst is Solution Architect bij softwarespecialist Mprise Agriware. Met speciale software en de Inspect app kunnen gegevens voor uitgebreide analyses van nieuwe rassen eenvoudig worden vastgelegd. Iemand legt een nieuwe ras vast met de app, vervolgens registreert hij/zij inspecties in de kas met de app. Wanneer de resultaten van die inspecties positief zijn kan het ras in productie worden genomen. Al die data komt vanuit de app in het ERP-pakket van Mprise Agriware, zodat overzicht wordt behouden over de geregistreerde data.

"Onze klanten willen continue hun assortiment van plantenrassen verbeteren. Met onze software kan een tuinbouwbedrijf eenvoudig het assortiment beheren, ieder soort rasinformatie verzamelen en uitgebreide analyses maken. Als teler kun je op basis daarvan onderbouwde keuzes maken in plaats van keuzes op basis van onderbuikgevoel.
 
Wil je het gesprek met Arno Hogervorst terugluisteren? Dat kan via goedemorgen.podbean.com

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v