'Slim slopen in ons DNA'

'Slim slopen in ons DNA'

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Kassen en renovatie slopen is tegenwoordig precisiewerk. Telers willen zo snel mogelijk weer kunnen telen in hun nieuwe kassen en projectontwikkelaars willen hun objecten een nieuwe functie geven. Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring kan Force Sloopwerk hierin ontzorgen.

"Ontzorgen van onze klanten staat centraal bij alles wat wij doen. Werk waarbij het aankomt op snel schakelen, efficiënt werken onder tijdsdruk, verantwoord omgaan met je afval stromen en kritisch blijven kijken naar tweede leven mogelijkheden voor de objecten en restmaterialen", aldus Force Sloopwerk.

"Met meer dan 40 jaar ervaring kun je zeggen dat we weten wat we doen. Er zijn daarom er niet veel zaken meer die ons verrassen. Buiten de kennis die we in al die jaren hebben opgebouwd, hebben we inmiddels ook een netwerk van partners waar we mee samen werken. Samenwerken is de basis van ons succes, hierdoor kunnen we onze klanten maximaal bedienen en ontzorgen. Het is een vak voor specialisten dat vraagt om een strakke planning, professionele en persoonlijke benadering en een veilige aanpak. Bij onze specialisten zit het slim slopen in hun DNA. Slim slopen vraagt om de specialisten van Force."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v