SV.CO introduceert nieuwe potchrysant

09-04-2021    09:59   |    Goedemorgen

Vanaf volgende week is de Chrysant 'Suntaste' 12 cm leverbaar bij SV.CO. Het product verschijnt in vier kleuren en heeft een kleine anemoonvormige bloem.

Na jarenlang intensief veredelen door Dümmen Orange is er nu de Chrysant Suntaste. SV.CO heeft het exclusieve recht om deze te kweken en te verkopen. Het bloemtype is volledig nieuw. Het is een anemoonvormige bloem, zoals we die nog niet eerder gezien hebben. Het nieuwe bloemtype in combinatie met de onwijs sterke genetica van de potchrysant, geeft veel vertrouwen in het product. De nieuwe delicatesse van SV.CO is verkrijgbaar in de kleuren Yellow, Peach en Pink. Richting het najaar wordt hier de kleur Red aan toegevoegd. 

Verpakking
Qua verpakking zijn er twee opties: een vrolijke, opvallende sierhoes met de kleuren van een zonsopgang én de neutrale, duurzame SV.Box. Deze box, gemaakt van gerecycled materiaal, zorgt dat het product zonder tray of hoes vervoerd kan worden, speciaal voor de eindklant die de producten zonder hoes presenteren.

Vanaf week 10 tot en met 43 is de Chrysant Suntaste leverbaar. Wil je een gratis sampletray ontvangen of meer informatie? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van SV.CO.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws