Succesvolle eerste editie Werken & Leren Tour

12-05-2022    10:17   |    Goedemorgen

Op HortiContact vond gisteren de eerste Werken & Leren Tour plaats, een initiatief van KAS Magazine in samenwerking met HortiContact. Zo'n 40 studenten brachten daarbij een bezoek aan verschillende exposanten in Gorinchem en hoorden wat zij jong talent te bieden hebben.

De studenten werden ontvangen in de stands van Hoogendoorn, LetsGrow.com, Grodan, Van Iperen, Ridder, Koppert, Syngenta, Gearbox, Florensis en Bosman van Zaal. Voor de gelegenheid hadden verschillende bedrijven hun HR-manager over laten komen of waren medewerkers van de partij die eerder ook in KAS Magazine hun verhaal deden.

De Werken & Leren Tour is een spin-off van de Werken & Leren-uitgave die KAS Magazine in december maakte. Die uitgave werd breed verspreid onder studenten in Nederland om onderwijs en bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Op HortiContact gebeurde dat gisteren nog eens fysiek en de reacties van deelnemende bedrijven én studenten waren positief.

Het was de eerste keer dat de tour plaatsvond. KAS en HortiContact zijn voornemens de tour jaarlijks te laten plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op via info@spam-protectkasmagazine.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Run op Finalerozen!

De finalekoorts rond de ontknoping van de Conference League, vanavond in Albanië, heeft ook het Rozenpakhuys...