Tot 12.00 uur: HortiPro live

30-07-2020    10:04   |    Goedemorgen

Tot 12.00 uur kun je inschakelen voor HortiPro live op Paprika Tasty Radio. Daarin wordt onder meer gesproken over het verwarringsferomoon Isonet T.

Het eerste uur zal grotendeels in het teken staan van muziek, in het tweede deel gaat Eric Kerklaan in gesprek met collega Jürgen Brokelman over het verwarringsferomoon Isonet T. Isonet T wordt ingezet tegen Tuta absoluta in o.a. tomaat. Daarnaast zullen twee nieuwe producten onder de aandacht worden gebracht: ThripsLok en Phero Thrips. Deze producten zijn sinds twee weken beschikbaar en worden nu volop in de praktijk getest.

HortiPro live is te horen van tot 12.00 uur. Aansluitend kun je nog een keer luisteren naar de uitzending van KAS Live! van 23 juli. Vanwege de vakantieperiode gaat KAS Live! er even tussenuit. Vanaf medio augustus kun je weer naar nieuwe live-uitzendingen van KAS Live! luisteren.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com en Spotify.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws