Vandaag: 3 uur HortiContact LIVE

Vandaag: 3 uur HortiContact LIVE

Niet 1, niet 2, maar 3 uur lang kun je vandaag luisteren naar HortiContact LIVE op Paprika Tasty Radio. Omdat de uitzending op Hemelvaart niet doorging, pakken we vandaag extra uit rondom het thema 'digital'.

Namens HortiContact zullen zowel Ceoray, Isabel als Mariëlle in de uitzending komen om over het thema van deze week te praten. Wat is de waarde van digitaal online zijn? Hoe kijkt HortiContact terug op de toepassing van de smart badge in Gorinchem? En op welke wijze maakt beursorganisator Easyfairs momenteel een digitale omslag?

Daarnaast zal presentator Aad Tijsen verschillende gasten namens HortiContact live in de uitzending verwelkomen. Hij spreekt onder meer met Roy van Beest van Profloating, Leo de Vries van KP Holland, Natasja Vaassen van Hoogendoorn growth management, Pauline Florax van Grodan en teler Gerrit van Dieren uit Lexmond. Wat betekent digitalisering voor hun activiteiten? Hoe spelen zij hierop in? En hoe zien zij de toekomst?

Dit alles en heel veel muziek hoor je vandaag tussen 12.00 en 15.00 uur live op Paprika Tasty Radio. Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v