Vertrek Jacco Strating bij Goedemorgen en KAS

17-04-2018    10:29   |    Goedemorgen

Hoofdredacteur Jacco Strating van mediabedrijf TuinbouwCommunicatie vertrekt. Na 9 jaar gaat Strating een nieuwe uitdaging aan als communicatieadviseur bij Imagro.

Jacco is sinds 2009 werkzaam bij TuinbouwCommunicatie. Vanaf de start van KAS Magazine was hij als redacteur en coördinator bij het vakblad betrokken, de afgelopen jaren als hoofdredacteur. Ook verzorgde hij jarenlang de redactie van de Groente- en SierteeltNetten en sinds vorig jaar voor het nieuwe online tuinbouwplatform Goedemorgen.

"Ik heb de afgelopen jaren heel veel hoogtepunten binnen ons mediabedrijf mogen meemaken", zegt Jacco in een reactie. “Zoals natuurlijk de oprichting van KAS Magazine, de ontwikkeling van Ranking the Grower, het Tomato Inspiration Event in Berlijn, het partnerschap met GreenTech en de start van Goedemorgen. Ook de recente transformatie van KAS Magazine zie ik als een mijlpaal. Ik ben enorm trots dat ik bij het maken van al die producten betrokken heb mogen zijn en dat ik dat al die jaren samen met een geweldig team heb mogen doen. Ook ben ik iedereen dankbaar waarmee ik de afgelopen jaren in de sector nauw heb mogen samenwerken en die ik voor Goedemorgen en KAS heb mogen interviewen. Tegelijkertijd kijk ik ook uit naar de nieuwe uitdaging die op mijn pad is gekomen. Ik blijf weliswaar actief in de tuinbouw, maar wel in een andere rol."

Volgende week dinsdag 24 april is de laatste werkdag van Jacco. Met ingang van 1 mei gaat hij aan de slag bij Imagro. Het team van TuinbouwCommunicatie wenst Jacco enorm veel succes met de nieuwe uitdaging. Binnenkort nemen we met een stijlvol feestje afscheid van onze collega.


Reacties (3)

Hans at 17.04.2018

Hi Jacco,

Zoals ook je al ‘live’ vertelt, van harte gefeliciteerd! Tijd voor de volgende stap.
Van de 9 jaar ben ik 4,5 bijzonder graag je collega geweest.

Veel succes bij Imagro. Ze mogen in de handen knijpen met jou als communicatie-adviseur.

Groet Hans

Pauline at 18.04.2018

Jammer! Heel fijn met je samengewerkt.
Veel succes en waarschijnlijk komen we elkaar nog wel tegen in dit kleine wereldje. :)

Groet,
Pauline en Susan
LUSH

Jan Willem at 18.04.2018

Beste Jacco,
Een beetje onverwacht.... ik vind het heel jammer dat je weg gaat. Je hebt iets heel moois opgebouwd en hoop dat we met jouw opvolger een net zo'n goede klik hebben. Ik wil je in ieder geval feliciteren met deze nieuwe uitdaging en je heel veel goeds in de toekomst toewensen. Ik hoop je nog vaak tegen te komen.

Mvg.
Jan Willem
Wageningen UR Glastuinbouw

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...