Voedsel redden in Rescue Room

26-04-2019    09:30   |    Goedemorgen

Om aandacht te vragen voor voedselverspilling, lanceerden Kromkommer, Instock en Too Good To Go donderdag de Rescue Room.

Kromkommer, Instock en Too Good To Go zijn alledrie sociale ondernemingen die voedselverspilling aanpakken. Ieder doet dat op een andere plek in de voedselketen, tussen boer en bord. De drie organisaties hebben de krachten gebundeld om met de Rescue Room zoveel mogelijk mensen te bereiken. 

Redden
In de Rescue Room word je uitgedaagd om binnen 20 minuten zo veel mogelijk eten te redden door puzzels en raadsels op te lossen. Hoe beter je dat doet, hoe meer eten je redt. Degene met de hoogste score mag zich met trots de opper-redder noemen. Maar omdat iedere deelnemer een positieve bijdrage levert, krijgt iedereen na afloop een tasje geredde groente mee afkomstig van teler Martin Topper en van Instock.

Kaartverkoop
Je kunt de Rescue Room spelen van 29 april tot 3 mei van 17:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 4 mei van 12.00 tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag staat de Rescue Room bij Instock Utrecht, woensdag en donderdag bij Instock Amsterdam en vrijdag en zaterdag bij Instock Den Haag. De kaartverkoop voor de eerste dag start zondagavond om 17.15 uur via de app van Too Good To Go.  


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws