We drinken meer bier!

25-07-2022    10:10   |    NU.nl

De afgelopen maanden is er meer bier gedronken dan in dezelfde periode in 2019, voor alle corona-ellende begon en de horeca regelmatig op slot moest. Ook thuis gaat er tegenwoordig meer bier doorheen, blijkt uit cijfers van Nederlandse Brouwers, meldt NU.nl.

De totale bierconsumptie, dus inclusief de alcoholvrije varianten, kwam in het eerste half jaar 1,5 procent hoger uit dan in de eerste zes maanden van 2019 en bijna 13 procent hoger dan vorig jaar. Thuis dronken we 3,5 procent meer bier dan voor de pandemie, in de kroeg 0,5 procent meer.

Lees hier verder


Reacties (1)

Anna Femmigje at 25.07.2022

Eerder dit jaar had ik een vreselijke ruzie met mijn man en hij had geen andere keuze dan het huis te verlaten en ik dacht dat hij alleen maar woede was waardoor hij wegging. Na een paar dagen kon ik geen contact met hem opnemen of weten waar hij was. Ik wachtte en wachtte, maar hij kwam nooit terug of belde me. Ik was vervuld van pijn en spijt over wat er was gebeurd. Ik heb er alles aan gedaan om hem terug te krijgen, maar het mocht niet baten totdat ik contact opnam met DR ISIKOLO die mij te hulp kwam. Hij deed zijn werk perfect om ons te herenigen en mijn man belde en keerde precies na 48 uur terug naar huis, precies zoals hij had beloofd. DR ISIKOLO is zo echt en hij faalt nooit. neem contact met hem op als je hulp nodig hebt. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp/Telegram: +234-8133261196.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Morgen op PTR: Nufarm

Tjeerd Peeters, technisch adviseur tuinbouw bij Nufarm, is morgenochtend te gast op Paprika Tasty Radio....