Very very late Decorum Summer Fair

18-12-2020    09:32   |    Goedemorgen

Alles is anders dan andere jaren en zo ook de Decorum Summer Fair, de jaarlijkse huisbeurs van de Decorum bloemenleden. Normaliter een huisbeurs georganiseerd in zomerse sferen, nu een online beurs. Zonder de geliefde zomerse sferen, maar met tal van producten en noviteiten van de 22 bloemenkwekers van Decorum.

Ook de nieuwe leden, Middenweg Flowers, Villa Gerbera, Van Noort Hyacinten en WF Leenen hebben product staan op de online beurs.

Decorum gebruikt een bijzondere techniek waardoor producten ook dichtbij gezien kunnen worden en zelfs de filmpjes van de kwekers bekeken kunnen worden. In dit filmpje vertellen kwekers over hun bedrijf en producten. Via de links in de groene balletjes kom je gelijk op de productpagina waar het aanbod kan worden bekeken.

Namens Decorum vertelt Eventmanager Renate Boeters: "Het is jammer dat we geen klanten kunnen ontvangen, want de Summer Fair is altijd een beurs waarop we alle bloemenkopers ontmoeten en waar echt de tijd wordt genomen om bij te praten en het assortiment te bekijken. Ik hoop dat iedereen dat nu online doet. Een groot voordeel van de digitale beurs is dat onze klanten hem ook kunnen delen met hun klanten in het buitenland. Zo is het bereik extra groot." aldus Boeters. Inmiddels heeft Decorum succesvolle online edities voor bloeiende en groene planten weten te organiseren.

Ga hier naar de Summer Fair


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws