BASF in Berlijn breed vertegenwoordigd

BASF in Berlijn breed vertegenwoordigd

BASF zal dit jaar aanwezig zijn op Fruit Logistica in Berlijn, een van 's werelds belangrijkste vakbeurzen voor de verssector, die van 7 tot en met 9 februari plaatsvindt. Het thema ‘Connecting for Greater Value’ benadrukt het engagement van BASF om oplossingen en producten te presenteren die toegevoegde waarde leveren aan de hele waardeketen, zo laat het bedrijf weten.

"Onze toewijding om onze klanten meer waarde te bieden, zal worden getoond door de demonstratie van digitale oplossingen, innovatieve groentezaden en gewasbeschermingsproducten. Daarnaast zullen leden van het leiderschapsteam van BASF Agricultural Solutions de agenda van het evenement vormgeven door hun inzichten te delen in presentaties en paneldiscussies. Wij nodigen iedereen van harte uit op onze stand om te ervaren hoe BASF waarde toevoegt aan de gehele waardeketen van groenten en fruit."
 
In de stand toont het bedrijf met het portfolio van BASF voor de teelt van groenten en fruit en vinden korte toespraken plaats van BASF-experts. Daarnaast wordt op 7 februari om 15.00 uur een presentatie gegeven door Maximilian Becker, Senior Vice President van BASF | Nunhems. Hij zal zijn inzichten delen over de impact van klimaatverandering op de groentezaadindustrie tijdens het Fresh Produce Forum. Ook zullen producten van BASF | Nunhems te zien zijn, zoals een breed scale aan ToBRFV-resistente tomatenrassen, b.v. Vitalion – een premium ToBRFV-resistente trostomaat, Kikaya – een revolutionaire galiameloen (in het Galkia assortiment) met rijpheidsindicator voor een optimale oogst en met uitstekende kwaliteit en smaak en Sunions – de innovatieve ui waar je niet van gaat huilen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v