Energiebewust winter door

Energiebewust winter door

Om telers handvatten te geven de komende winter de energieproblemen het hoofd te bieden, organiseert Tomatoworld in samenwerking met Plant Empowerment, Kas als Energiebron, Glastuinbouw Nederland en LetsGrow.com exclusief voor telers een event op 20 oktober 2022.

De energiecrisis plaatst telers voor grote dilemma’s: hoe kom je deze winter door met de alsmaar stijgende energieprijzen? Het centrale thema bij dit telersevent is dan ook energie. Tijdens het programma krijgen telers tips en tools die hen verder kunnen helpen. Ervaringsdeskundigen nemen de deelnemers mee in onderwerpen als het effect van minder energie op klimaat en plant. Hierbij wordt de opgebouwde ervaring met Data Driven Growing van de afgelopen twee jaar gedeeld en welke belangrijke rol dit kan spelen. Het project Data Driven Growing is mogelijk gemaakt door Innovatiefonds Hagelunie en Greenport West-Holland / Provincie Zuid Holland.

Verder komen onderwerpen als schermen, ontvochting, plant activatie en belichting aan bod. Er is ruimte voor discussie en het beantwoorden van vragen.
Als afsluiting van de middag is een speciale gastspreker uitgenodigd. Giedo van der Garde, autocoureur en Formule 1 analist. Guido geeft een inkijkje in het belang van data bij Formule1 racing. Ook bespreekt hij de successen van Max Verstappen.  

Het belooft een inspirerende middag te worden waarbij telers elkaar ontmoeten, ideeën uitwisselen en vragen kunnen stellen aan experts. Het event vindt plaats bij Tomatoworld, Zwethlaan 2 in Honselersdijk op donderdag 20 oktober van 14.00 – 18.00 uur. Aanmelden kan door een email te sturen aan marcom@tomatoworld.nl . Je ontvangt dan een QR-code waarmee je je kunt registreren.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v