ISFC Field Event midden tussen het zachtfruit

ISFC Field Event midden tussen het zachtfruit

Met trots kondigt Delphy het tweede Delphy ISFC Field Event aan. Op 7, 8 en 9 juni 2023 wordt het Delphy ISFC Field Event weer op een unieke manier georganiseerd. Letterlijk midden in de teelt van zachtfruit met aardbeien, frambozen en blauwe bessen en diverse onderzoeksprojecten. Hierdoor ontstaat een sterke verbinding tussen kennisontwikkeling en kennisverspreiding in een praktische setting.

Het Delphy ISFC Field Event 2023 bestaat uit drie dagen: de Field Visit op woensdag 7 juni, waar diverse innovatieve bedrijven als optionele en gepersonaliseerde tour bezocht kunnen worden. De Field Day is op donderdag 8 juni, dit is het hoofdevenement van het Delphy ISFC Field Event. Tijdens deze Field Day zullen diverse proeven in de kas, op stellingen en onder regenkappen getoond worden. Daarnaast wordt kennis gedeeld via drie seminars: Fruit Propagation, Innovative Blueberry en Everbearer Cultivation. Daarnaast is er een netwerkbeurs met ruim 40 bedrijven. Op vrijdag 9 juni wordt de Field Trip georganiseerd, waarbij plantenkwekers en productietelers in West-Brabant worden bezocht. Middels een georganiseerde tour worden Van der Avoird Trayplant, de Ruwenberg, Verpaalen Soft Fruit en Fragafruit bezichtigd.

Internationaal publiek
Dit jaar verwachten we een nog internationaler publiek dan vorig jaar. Inmiddels hebben ruim 25 nationaliteiten zich ingeschreven, vanuit onder andere Australië, Verenigde Staten, Zuid-Korea, Canada, China naast de inschrijvingen uit Noordwest Europa. In totaal worden er op de Field Day 350-400 bezoekers verwacht. Klik hier voor uitgebreide informatie en om aan te melden.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v