Voedsel & Vrouwen

Voedsel & Vrouwen

Op wereldvrouwendag, woensdag 8 maart, wordt wederom het jaarlijks terugkerend event 'Voedsel & Vrouwen' georganiseerd. Na een aantal jaren van digitaal ontmoeten, zal er dit jaar weer een fysieke bijeenkomst plaatsvinden met de vrouwen uit de sector.

Vanaf 9.30 uur word je ontvangen bij het Provinciehuis in Zwolle. Het inhoudelijke programma start om 10.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Vanaf 16.00 uur is er de gelegenheid om bij te kletsen onder het genot van een borrel. Voor 2023 is het internationale thema van wereldvrouwendag ‘Onbeperkt leefbaar’. "Voor jou hebben we dan ook een programma samengesteld dat aansluit bij dit thema", zo laten de initiatiefnemers weten.

Wat kan de rol van de vrouw én het netwerk van vrouwen zijn in de transitie-opgaven voor landbouw en voedsel? Waar staan we nu en wat kunnen wíj hierin doen? Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid, geeft een inkijkje in zijn kennis en visie op dit onderwerp. Daarnaast kan je kiezen uit diverse workshops. Denk aan onderwerpen als een eerlijke duurzame voedselketen, vrouwelijk leiderschap, de sleutelrol van vrouwen in deze tijd van transitie en de rol van data en v(ert)rouwen.
 
Nieuwsgierig naar het complete programma, de keuzeworkshops en sprekers? Je vindt het op de eventpagina Voedsel & Vrouwen op Groentenfruithuis.nl/agenda.  

Aanmelden
Ben je er woensdag 8 maart bij? Meld je dan aan op de eventpagina van Voedsel & Vrouwen. Doe je dit uiterlijk 22 februari, dan is je deelnemerstarief 40 euro (excl. BTW), na deze datum zijn de kosten 50 euro (excl. BTW). Na je aanmelding ontvang je bericht per e-mail over je betaling. Je aanmelding is pas definitief na betaling van de bijdrage. Dan ontvang je een bevestiging in de week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Ben je al aangemeld door te reageren op de save the date? Dan ontvang je binnenkort een email om je aan te melden en betaal je het gereduceerde tarief.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v