WUR opent de deuren

WUR opent de deuren

Op 29 november doet WUR mee aan de Duurzame Bedrijven Dagen en laten we zien, aan geïnteresseerde organisaties die zelf ook graag willen verduurzamen, hoe WUR werkt aan duurzame bedrijfsvoering. In het bijzonder aan de energietransitie. Wouter van Leeuwen, energie coördinator WUR, zal de aanwezigen onder andere meer vertellen over de Warmte Koude Opslag (WKO) op de campus.

"We nemen de aanwezigen mee in de energietransitie van WUR en laten zien hoe we de afgelopen jaren de energietransitie hebben vormgegeven en hoe we hier in de toekomst mee verder gaan. Na een korte presentatie en interactieve uitwisseling neem ik de aanwezigen mee op een rondleiding over de campus waarbij ik de verschillende zichtbare duurzame energietechnieken laat zien. Tijdens deze wandeling is er ruim voldoende tijd hierover door te praten", aldus Wouter van Leeuwen.

In de periode van 16 t/m 30 november2023 openen organisaties in heel Nederland hun deuren om te laten zien welke duurzame maatregelen zij hebben genomen. De dagen zijn bedoeld voor organisaties en bedrijven die verder willen verduurzamen en inspiratie op willen doen bij anderen die hier al meer ervaring in hebben opgedaan. De dagen worden mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Binnenlandse zaken, provincies Zuid-Holland, Omgevingsdiensten zoals Omgevingsdienst ZHZ, regio Drechtsteden en gemeenten waaronder gemeente Wageningen en Zwolle.

Bron: Wageningen U&R

Deel artikel