Kam's Growers Supply nu Royal Brinkman Canada

Kam's Growers Supply nu Royal Brinkman Canada

De bedrijfsnaam ‘Kam's Growers Supply’ verandert per 16 januari 2023 officieel in Royal Brinkman Canada. De nieuwe naam en het logo prijken inmiddels op de lokale bedrijfspanden, het wagenpark en de social media kanalen. Tuinbouwondernemers in Canada hebben voortaan te maken met één team, één merk. Na een jaar van succesvolle samenwerking en teamwork is het Kam's - Royal Brinkman partnerschap volledig gerealiseerd.

Per januari 2022 werd het tuinbouwtoeleveringsbedrijf Kam's Growers Supply in Ontario, Canada onderdeel van de Royal Brinkman Groep. Hierdoor konden beide bedrijven een betere service bieden met een breder productassortiment en een voorraad die wereldwijd wordt ingekocht maar lokaal wordt opgeslagen. Dit werd kracht bijgezet door internationale kennis en een team van lokale verkoop- en tuinbouwprofessionals. Met de naamsverandering is de volledige integratie van Kam’s met de Royal Brinkman Groep een feit.
 
Kam's Growers Supply werd in 2005 opgericht door Kameron Fordyce. Kameron blijft aan als General Manager bij Royal Brinkman Canada. "Het is een mooie tijd voor ons. We zijn begonnen als een klein familiebedrijf. Nu maken we deel uit van een groter familiebedrijf, met dezelfde doelen en waarden. Ook weten we dat onze klanten goede service, producten en innovatieve oplossingen blijven krijgen. Dat vinden wij heel belangrijk. Bovendien stelt de integratie met de Royal Brinkman Groep ons in staat om een zeer gespecialiseerde, wereldwijd ingekochte productportfolio te leveren tegen de meest concurrerende prijzen. Daar helpen wij de Canadese telers echt verder mee. Ik heb dan ook alle vertrouwen in een succesvolle toekomst", aldus Fordyce.

De bedrijfsculturen van Kam’s en Royal Brinkman zijn een goede match. Royal Brinkman is toegewijd aan het creëren van een betere en duurzame toekomst voor de ondernemer in de glastuinbouw. Ruim 135 jaar geleden begonnen in Nederland, heeft het bedrijf nu wereldwijd vijftien vestigingen en ongeveer 500 medewerkers. De Royal Brinkman Groep bedient klanten in meer dan 100 landen met een breed assortiment: local-for-local.

Eén team, één merk, één doel
International Area Manager, Roy Middelburg: "Na het definitieve besluit om onze aanwezigheid in Canada uit te breiden, was het cruciaal dat we gingen samenwerken met een bedrijf dat onze missie echt begreep. Het gaat ons uiteindelijk om tuinbouwondernemers helpen te verbeteren om het optimale uit hun teelt te halen. Het team van Kam’s gaf daar al vorm en inhoud aan. Het afgelopen jaar is naar volle tevredenheid verlopen. We kijken echt uit naar het volgende hoofdstuk, waarin we één merk zijn: Royal Brinkman Canada. Lokale telers kunnen de beste service verwachten van een verenigd team dat vol passie samenwerkt in Canada en Nederland."

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Paprika Horti Newsradio. Luister terug!

Paprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v