30 jaar Kerklaan

30 jaar Kerklaan

Afgelopen zaterdag vierde Kerklaan Greenhouses, samen met klanten, relaties en leveranciers, haar 30-jarige jubileum. En dat gebeurde natuurlijk in stijl, met een groots feest.

"We blikken terug op een geweldige dag en willen iedereen die aanwezig was bedanken voor hun gezelligheid", zo laat Kerklaan Greenhouses op Instagram weten.

Kerklaan Greenhouses is een begrip in de internationale kassenbouw. Vanuit haar vestiging in Berkel en Rodenrijs biedt het bedrijf wereldwijd moderne kassenbouwprojecten tegen scherpe prijzen. "Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij de wensen van de klant perfect omzetten in het door hun gewenste eindresultaat. Mede door ons 'afspraak-is-afspraak' beleid en adequate vakkennis leveren wij onze projecten binnen het afgesproken tijdsbestek op. Altijd en overal."

Tevens biedt Kerklaan Greenhouses een groot aanbod gebruikte tuinbouwmachines en -materialen onder het label Kerklaan Horti Materials.

Vorige week was Jelle Hijdra namens het bedrijf in de studio van Hortibiz Newsradio en vertelde hij onder andere over het jubileum. Luister de uitzending hier terug:

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v