HortiHeroes aan het woord: Amy Christoffels

HortiHeroes aan het woord: Amy Christoffels

HortiHeroes stelt verschillende heroes aan je voor. Dit keer Amy Christoffels, Process Specialist Digital Transformation bij Rijk Zwaan én deelnemer van het HortiHeroes Intrapreneurship Programma, waarmee ze de skills leert om Rijk Zwaan van binnenuit te innoveren.

Amy: “Binnen Rijk Zwaan is ons doel om iedereen toegang te geven tot aantrekkelijke en gezonde groenten. Met mijn bijdrage aan digitale innovaties en deelname aan het Intrapreneurship Programma wil ik actief en duurzaam bijdragen aan de wereldvoedselvoorziening. Sharing a healthy future!”

Wie of wat inspireert jou in deze missie?
“Ik vind het inspirerend dat we zowel binnen Rijk Zwaan als binnen de sector samen kunnen werken, om krachten te bundelen om zo problemen in onze sector aan te pakken. Samen kun je zoveel meer bereiken dan alleen! Het HortiHeroes Intrapreneurship Programma is een mooi voorbeeld van het verbinden van verschillende talenten in de sector. Ontzettend belangrijk, want alleen zo maken we impact en komen we écht vooruit.”

En hoe draag JIJ bij aan het 'superchargen' van innovatie?
“Voor mij zit dat ‘m echt in nieuwsgierig en leergierig blijven. Je kunt nooit genoeg vragen stellen! Met die mindset ontdek je genoeg kansen om innovatie te bevorderen.”

Lees hier het hele interview

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meest gelezen