Nieuwe site en huisstijl Colland Arbeidsmarkt

Nieuwe site en huisstijl Colland Arbeidsmarkt

Colland Arbeidsmarkt is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de sector Agrarisch en Groen. Het fonds financiert verschillende activiteiten gericht op het vergroten van vakkennis en vaardigheden van werknemers, gezonde arbeidsomstandigheden, duurzame inzetbaarheid en een goed functionerend arbeidsmarktbeleid. Om werkgevers en werknemers in de sector hierover nog beter van dienst te zijn, heeft Colland Arbeidsmarkt een nieuwe website gelanceerd met een nieuwe huisstijl.

De nieuwe website is opgebouwd vanuit drie pijlers: sectoren, subsidieregelingen en declaraties. Daarachter vindt u pagina’s met tekstblokken zodat u op een snelle en laagdrempelige manier informatie kunt vinden. Zo is er ook een hulppagina om werkgevers en werknemers nog beter te helpen bij het indienen van een subsidieaanvraag. Verder is er aandacht voor nieuws en ontwikkelingen op de homepage. Hierop komen nieuwsberichten over ontwikkelingen en de verschillende projecten in de sector Agrarisch en Groen.

Nieuwe huisstijl
De kernwaarden van Colland Arbeidsmarkt zijn: duurzaam, innovatief, deskundig en verbindend. Deze kernwaarden komen ook terug in de nieuwe huisstijl waarbij een kleurenspectrum is gebruikt op basis van een landschap. Hiermee laten we zien dat Colland Arbeidsmarkt de ‘voedingsbodem’ is voor duurzame inzetbaarheid van werkenden binnen de sector. Met het nieuwe beeldmateriaal worden de  werkenden in de sector Agrarisch en Groen centraal gesteld.

Bestuurslid Colland Arbeidsmarkt en werknemersvoorzitter Jeroen Warnaar: “Subsidieregelingen zijn een belangrijk onderdeel op de website Colland Arbeidsmarkt. De nieuwe website zorgt voor een betere toegankelijkheid van informatie over de regelingen zodat dit eenvoudig kan worden aangevraagd. Hiermee kunnen wij onze werkgevers en werknemers nog beter ondersteunen op het gebied van gezondheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling. Ook geeft de nieuwe website een mooi en duidelijk beeld waar wij als sector voor staan en de thema’s die hoog op onze agenda staan. Denk hierbij aan instroom, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe website zal dan ook zeker bijdragen aan het beter positioneren van onze sector.”
Klik hier voor de nieuwe website.

Sectoren Colland Arbeidsmarkt
Colland Arbeidsmarkt vertegenwoordigt de volgende sectoren: Bedrijfsverzorging, Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Glastuinbouw, Groen, Grond en Infrastructuur, Groenvoederdrogerijen, Hoveniers, Open Teelten (Bloembollen, Boomkwekerij, Landbouw, Tuinbouw) Paddenstoelenteelt en Varkensverbetering.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v