Opleiding Teeltexpert start 18 april in Den Haag

Opleiding Teeltexpert start 18 april in Den Haag

Kennis van de teelt wordt steeds belangrijker binnen de productiebedrijven. Hoe stuur je een plant voor een optimale kwaliteit en productie, met oog voor een laag energieverbruik? Welke nieuwe technieken kun je hierbij toepassen om jouw teeltplan te optimaliseren? En hoe vertaalt dat zich naar andere productielocaties op de wereld? Dit alles maakt het vak van teeltspecialist steeds complexer. Naar aanleiding van vragen uit het bedrijfsleven hebben Lentiz en Inholland Academy de praktijkgerichte opleiding Teeltexpert ontwikkeld. De opleiding wordt deels online, deels fysiek op locatie Inholland Den Haag verzorgd.

De opleiding Teeltexpert is afgestemd op werknemers die al ervaring hebben in de glastuinbouw en zich verder willen ontwikkelen tot teeltspecialist. Als deelnemer krijg je in de bijeenkomsten kennis van teelt, klimaat en techniek. Door middel van opdrachten die op het eigen bedrijf worden uitgevoerd, wordt de theorie gekoppeld aan jouw eigen praktijk.

Enthousiaste deelnemers
Goed om te weten: de opleiding bestaat uit 4 blokken die afzonderlijk van elkaar zijn te volgen. Hierdoor zijn er jaarlijks 4 startmomenten voor de opleiding Teeltexpert (elke keer als er een blok start). Het eerstvolgende startmoment is op dinsdag 18 april. Dan start een nieuwe groep enthousiaste deelnemers met blok 2 van de opleiding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Nieuwsgierig?

Bekijk hier het programma: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/agri-en-voeding/teeltexpert/

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v