Greenhouse Sustainability breidt team verder uit

Greenhouse Sustainability breidt team verder uit

Afgelopen maand is het Greenhouse Sustainability-team uitgebreid met nieuwe collega Marleen Schrijvers. In de nieuwsbrief wordt zij voorgesteld met een kort interview.

Waarom wilde je graag bij Greenhouse Sustainability aan de slag?
Voornamelijk omdat ik duurzaamheid belangrijk vind. Privé ben ik er langere tijd mee bezig, om deze reden ben ik bijvoorbeeld vegan geworden en heb ik thuis zonnepanelen geplaatst. Een bijkomend voordeel nu ik dichterbij huis werk: ik kan de auto vaker laten staan! Ik zou graag ook op werkgebied mijn steentje willen bijdragen. In mijn vorige baan hield ik me ook al enigzins met duurzaamheid bezig, maar bij Greenhouse Sustainability weet ik zeker dat ik daarvoor aan het goede adres ben.

Waar houd je je precies mee bezig bij ons?
Voornamelijk met marketing. Ik heb veel zin om met de marketing van Greenhouse Sustainability zelf bezig te gaan en daarmee de verduurzaming van onder andere de tuinbouwsector een stapje verder te helpen. Daarnaast ga ik leuke klanten helpen die ook hun duurzame verhaal willen vertellen.

Je eerste weken zijn nu achter de rug. Zijn er zaken die je zijn opgevallen, bijvoorbeeld in de tuinbouwsector?
Allereerst ben ik helemaal nieuw in de sector. Maar ik heb meteen het gevoel gekregen dat ik in een warm bad terecht ben gekomen. Ondernemers in de tuinbouwsector zijn heel betrokken, gemotiveerd en bevlogen. Dit heb ik gemerkt tijdens meerdere bedrijfsbezoeken. Er zijn veel mooie initiatieven en al veel stappen in de goede richting gezet. Ik kan niet wachten om daar aan bij te dragen, bijvoorbeeld door de inzet van nieuwe marketingsnufjes.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v