Matthijs Plas aan de slag als nieuwe CEO BBBLS

Matthijs Plas aan de slag als nieuwe CEO BBBLS

BBBLS is verheugd om aan te kondigen dat het bedrijf een nieuwe Chief Executive Officer heeft gevonden in Matthijs Plas. Plas heeft een uitgebreide carrière in verschillende rollen in de tuinbouwsector, variërend van zaadbedrijven, het ministerie van Landbouw en De Ruiter East-Africa tot zijn meest recente rol als Strategy Officer bij Modiform BV.

"Na het onverwachte overlijden van onze oprichter en voormalig CEO Anton Paardekooper in december 2022 -wat op ons allemaal een grote impact heeft gehad- was het voor BBBLS een moeilijke tijd. De focus van het team, ook onder de nieuwe CEO, lag op het oplossen van de problemen die hierdoor ontstonden. We waarderen alle steun die we van onze partners, leveranciers en andere stakeholders de afgelopen maanden hebben gekregen enorm. We zijn erg blij dat Matthijs heeft besloten zich bij BBBLS aan te sluiten en waarderen zijn kennis en ervaring enorm. We willen ook onze interim-CEO Menko Deroos bedanken voor al zijn niet aflatende inspanningen ter ondersteuning van BBBLS."

BBBLS heeft een kasconcept ontwikkeld waarbij zeepbellen in een dubbele wand en in het dak van de Energy Saving Greenhouse worden geblazen, waardoor het warmteverlies met factor 10 omlaag gaat. Hierdoor gebruikt de kas tot 80% minder energie en kunnen we de warmtevraag helemaal elektrisch invullen. Wanneer je dat doet met duurzame energie is het zelfs mogelijk om volledig CO2-neutraal in een BBBLS kas te telen.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v