RedStar presenteert zowel nieuwe CEO als CCO

RedStar presenteert zowel nieuwe CEO als CCO

De internationale tomatenspecialist RedStar heeft CFO Peter Kalden per 1 november jl. benoemd tot CEO. Hij volgt daarmee Henri Lambriex op die plaatsneemt in de STAK. Daarnaast is Koen van Hartevelt benoemd tot Chief Commercial Officer. Van Hartevelt is afkomstig van telerscoöperatie Nedato en had daarvoor leidinggevende functies bij onder meer McCain en Red Bull. Koen Van Hartevelt volgt Franky Koekebakker op die heeft besloten om RedStar eind dit jaar te verlaten.

"Met Van Hartevelt aan boord hebben we een doorgewinterde CCO die onze snelle internationale groei in de juiste banen kan leiden. Aan mij de dankbare taak om verder te bouwen op het fundament dat Lambriex heeft gelegd via onze vier passies: People, Produce, Planet en Partner", aldus Peter Kalden, die december 2021 toetrad als CFO bij het bedrijf.

Koekebakker: "Na 15 jaar enorm veel geleerd en ervaren te hebben binnen RedStar, ben ik op het punt gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik wil RedStar, mijn collega’s en zeker onze partners hartelijk bedanken voor de geweldige jaren."

Van Hartevelt: "Dankbaar ben ik voor het gestelde vertrouwen in mij van Peter Kalden en de RvC /STAK. Er staat een zeer professionele en gedreven organisatie met collega’s die passievol onze klanten van de beste en lekkerste tomaten wil bedienen. Ik kijk er naar uit om de ingezette groei verder uit te bouwen, op een duurzame en innovatieve manier, samen met al onze RedStar collega’s, partners en relaties."

RedStar is een familiebedrijf met 70 jaar ervaring in het maken van de lekkerste tomaatjes. Het bedrijf levert wereldwijd aan groothandels, restaurants en supermarkten. Met in totaal 66 hectare aan kassen in Nederland en langdurige partnerships in onder andere Groot-Brittannië en Marokko is RedStar een van de grootste tomatenspecialisten. Het bedrijf onderscheidt zich door het voortouw te nemen in het gebruik van duurzame en energieneutrale kassen. RedStar heeft 162 mensen vast in dienst, aangevuld met circa 750 flexwerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in De Lier.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v