Peter Broekman wordt nieuwe CEO bij Havecon

Peter Broekman wordt nieuwe CEO bij Havecon

Havecon kondigt met genoegen significante veranderingen aan in haar organisatiestructuur, met de benoeming van Peter Broekman als de nieuwe Chief Executive Officer (CEO), met ingang van 1 januari 2024.

Havecon, opgericht op 9 november 2006, heeft in de afgelopen zeventien jaar aanzienlijke groei doorgemaakt, waardoor het zich heeft ontwikkeld tot een vooraanstaand bedrijf in de nationale en internationale kassenbouwsector. Met het oog op de steeds complexer wordende vraagstukken in de markt, met name als partner van het Atrium Agri consortium, heeft Havecon strategische organisatiewijzigingen doorgevoerd, waaronder de benoeming van een nieuwe CEO.

De oprichting van Atrium Agri in 2019 en de resulterende samenwerking met partners markeren een cruciale strategische stap voor Havecon. Deze samenwerking stelt het bedrijf in staat om optimaal in te spelen op veranderingen in de glastuinbouwmarkt en maatschappij. Als gevolg hiervan is er behoefte aan een verbreding van het directieteam om deze nieuwe ontwikkelingen effectief te integreren.

Henk Verbakel, de huidige CEO en medeoprichter van Havecon, heeft besloten de verantwoordelijkheden opnieuw te verdelen om zich beter te kunnen richten op de commerciële aspecten van het bedrijf. In lijn met deze herstructurering is Peter Broekman benoemd als de nieuwe CEO. Peter Broekman heeft uitgebreide ervaring in de glastuinbouwsector en financiële dienstverlening, met een indrukwekkende staat van dienst bij organisaties zoals de Rabobank en Achmea.

De samenwerking tussen Henk Verbakel en Peter Broekman gaat verder dan slechts zakelijke relaties; er is een gezamenlijke visie op de sector en over de wijze van aansturing van een organisatie. Henk Verbakel blijft natuurlijk actief als het commerciële gezicht van Havecon en zal zijn rol als aanspreekpunt handhaven. Peter Broekman zal zich meer richten op strategische en algemene taken binnen Havecon. Hans van de Salm, die sinds half 2021 de rol vervult als COO, zal zijn taken op het operationele vlak blijven uitvoeren en deel uitmaken van het directieteam.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v