Regiobestuurders kandidaat tweede termijn

Regiobestuurders kandidaat tweede termijn

Regiobestuurders Peter Marinissen, René Tielemans en Rob van Duijn stellen zich kandidaat voor de tweede termijn voor de functie van regiobestuurder Brabant/Zeeland. De kandidaatstelling gebeurt middels dit bericht. Leden van Glastuinbouw Nederland in de regio Brabant/Zeeland die het niet eens zijn met deze kandidaatstelling, kunnen tot en met maandag 18 september 2023 een tegenkandidaat voorstellen.

Het voorstellen van een tegenkandidaat kan door het sturen van een mail aan Wendy Klijn, regiocoördinator bij Glastuinbouw Nederland. De drie regiobestuurders die zich opnieuw kandidaat stellen zijn:

Peter Marinissen
Peter Marinissen (51) is eigenaar van het bedrijf Kwekerij Marinissen in Veere. Het bedrijf teelt amaryllis op 1,9 ha. Hij is tevens lid van de ledenraad van Glastuinbouw Nederland. Ook is hij voorzitter van ZLTO-afdeling Walcheren. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik mij wil inzetten voor een volwaardige en volhoudbare land en tuinbouw.”

René Tielemans
René Tielemans (52) is mede-eigenaar van het bedrijf Tielemans Groentekwekerij in Boekel. Het bedrijf teelt tomaat en komkommer op 17. ha. In het verleden is René actief geweest als ZLTO-afdelingsbestuurder Boekel. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik het erg belangrijk vind dat glastuinbouw Nederland invloed uitoefent op beleidsvorming en het belang van de Nederlandse tuinbouw in stand houdt.”

Rob Van Duijn
Rob van Duijn (50 jaar) is mede-eigenaar van Van Duijn de Jong aubergines. Het bedrijf teelt 40 ha aubergines op 4 locaties in Steenbergen, Dinteloord, Oosterland en Westdorpe. Hij is tevens bestuurslid van Kom in de kas. “Ik stel me kandidaat voor de tweede bestuurstermijn als regiobestuurder, omdat ik het belangrijk vind dat de belangen van de glastuinbouw in Zuid-Nederland vertegenwoordigd zijn in de lobby met de overheid.”

Bekijk hier de huidige samenstelling van het regiobestuur.

 

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v