Royal Brinkman en Empas langer samen verder

Royal Brinkman en Empas langer samen verder

Royal Brinkman en Empas zetten de succesvolle internationale samenwerking in 2023 voort. De samenwerking draait vooral om spuitoplossingen in de tuinbouw: zoals spuitwagens en spuitbomen met slangenhaspels en pompensets. Royal Brinkman en Empas werken al veel langer samen, maar sinds 2015 intensief. De samenwerking is voor meerdere jaren verlengd.

Empas B.V. is wereldwijd dé specialist in spuitoplossingen voor de tuinbouw. Empas draagt bij aan een gezonder gewas voor de tuinbouw met praktische, gebruiksvriendelijke en klantspecifieke oplossingen. Die oplossingen biedt Empas door middel van de in eigen fabriek geproduceerde machines, standaard en op maat. Een begrip in de tuinbouw zijn de ijzersterke spuitwagens met oranje polyethyleen tank en het hamerslag blauw gepoedercoate frame, verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen mbt tankinhoud, pomptypes, werkdruk etc.

Royal Brinkman en Empas B.V. werken al meerdere jaren nauw samen. De voortzetting van de samenwerking is beklonken voor het aangaan van een langdurig contract voor de hele Royal Brinkman Groep: voor alle 14 buitenlandse vestigingen van Royal Brinkman én Berg Hortimotive.

Innovaties
Samen met Empas wordt ook gewerkt aan verbeteringen en innovaties. Zo loopt er momenteel een project voor de Duitse markt omtrent de ontwikkeling van een schuimbehandeling met Empas apparatuur voor de bestrijding van levermos. Telers in Duitsland kunnen hiervoor een vrijstelling aanvragen. Dit innovatieproject samen met Empas is een mooi voorbeeld van Let’s improve together, de methode waarop Royal Brinkman samen met telers, onderzoeksinstanties, startups en leveranciers werkt aan verbetering van de tuinbouw.

 

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v