Sjaak Bakker CCO bij ISO

Sjaak Bakker CCO bij ISO

ISO, toonaangevend en innovatief producent van hightech automatiseringsoplossingen voor de internationale bedekte tuinbouwsector, stelt Sjaak Bakker (54) per 1 september aan als Chief Commercial Officer.

Met zijn uitgebreide ervaring wordt Sjaak Bakker bij ISO verantwoordelijk voor de gehele internationale verkooporganisatie, marketing en business development. Sjaak gaat zich bezighouden met het doorontwikkelen en realiseren van ISO’s internationale commerciële strategie.

Sjaak Bakker neemt jarenlange technisch commerciële ervaring mee in zijn nieuwe functie. Zo werkte hij voorafgaand aan ISO onder andere als Managing Director bij Ridder en als Commercieel Directeur bij Flier Systems. Bakker: “Ik kijk ernaar uit de versnelling in de groei van ISO te bestendigen. ISO is een krachtig bedrijf met een zeer innovatief en uitgebreid productportfolio. Dit, samen met de grote vraag naar productieautomatisering vanuit de markt, maakt dat ik enorm veel zin heb in deze mooie uitdaging.”

Wim van der Meyden, CEO van ISO Group BV: “ISO maakt een robuuste groei door en focust op lange termijnrelaties, continue ontwikkeling van slim uitgedachte machines en het bieden van excellente service. De marktkansen zijn groot en benutten we door sterk te focussen op internationalisering, digitalisering en resultaat. Met zijn kennis, persoonlijke drijfveren en ervaring is Sjaak de aangewezen persoon om onze groei verder vorm te geven.”

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v