Welkom Nicky Zuiderwijk!

Welkom Nicky Zuiderwijk!

Hortibiz News & Media, uitgever van o.a. Goedemorgen Nieuws, Hortibiz Daily World News, Hortibiz Newsradio en Tuinbouwmarktplaats, heeft het team uitgebreid met Nicky Zuiderwijk. Nicky is aan de slag gegaan als Creatief Social Media Manager en Studiomanager planning & events.

In haar functie coördineert en beheert Nicky de social media-kanalen van de verschillende mediabrands. Ook zorgt zij ervoor dat deze kanalen verder worden ontwikkeld. Daarnaast nodigt Nicky gasten uit voor de radiostudio, waar zij door haar worden ontvangen en gefotografeerd. Een veelzijdige functie dus, die Nicky op het lijf geschreven lijkt te zijn. “De eerste maand is inmiddels achter de rug en ik heb het heel erg naar mijn zin. Natuurlijk moet ik nog een beetje mijn draai vinden, maar ik ben benieuwd wat de toekomst allemaal nog gaat brengen.”

Voor Nicky is het contact met klanten en relaties een van de leukste onderdelen van haar werk. Het radioverhaal is nieuw voor haar. “Na de zomerstop komen er steeds meer gasten naar onze studio in De Lier, dus dat begint nu allemaal op gang te komen. Ik vind het heel leuk om dat mee te maken en daar onderdeel van te zijn.”

Nicky is bereikbaar via nicky@hollandhortimedia.nl

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v