Paprika Tasty Radio deze week op VertiFarm

Paprika Tasty Radio deze week op VertiFarm

Morgen start de nieuwe vakbeurs VertiFarm in Messe Dortmund. Het event richt zich op vertical farming en nieuwe voedingssystemen. Paprika Tasty Radio-verslaggever Romy Stuik is aanwezig om geluiden van de beursvloer te verzamelen.

Vertical farming en andere nieuwe voedselsystemen winnen wereldwijd steeds meer terrein dankzij innovatieve start-ups en grote bedrijven die deze ontwikkeling stimuleren. Het is hoog tijd om niet alleen dit onderwerp de maatschappelijke relevantie te geven die het verdient, maar ook om een ??forum te bieden voor informatie en verkoopkansen die uitsluitend gericht zijn op vertical farming, meent de organisatie van VertiFarm. Dit is waar VertiFarm om de hoek komt kijken en zijn debuut maakt als de eerste en enige toegewijde vakbeurs voor Vertical Farming & New Food Systems. Vanaf 27 tot en met 29 september vult de Messe Dortmund deze leemte door kennis, technologie, R&D en netwerkmogelijkheden samen te brengen in het hart van het Ruhrgebied, een van de belangrijkste logistieke knooppunten van Duitsland.

Namens Holland Hortimedia, uitgever van o.a. Goedemorgen en Hortibiz Daily News, zal Romy Stuik tijdens het event aanwezig zijn en interviews afnemen bij deelnemers en bezoekers. Tevens is Romy moderator tijdens een podiumpanel op VertiFarm. Luister naar www.paprikatastyradio.nl voor reacties vanaf de beursvloer. Meer informatie over VertiFarm vind je op www.vertifarm.de.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelPaprika Horti Newsradio
Luister mee!

Paprika Horti Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!