'Relatie tussen Nederland en Turkije uitbouwen'

'Relatie tussen Nederland en Turkije uitbouwen'

Joep Wijnands, ambassadeur voor Nederland in Turkije, is trots op de Nederlandse tuinbouwsector en de sterke relatie tussen Nederland en Turkije. Dat zei hij gisteren op de vakbeurs Growtech in gesprek met verslaggever Romy Stuik van Paprika Horti Newsradio.

"Nederland en Turkije zijn belangrijke partners", laat Wijnands weten. "Nederland is bovendien de grootste investeerder in Turkije en Turkije is op zijn beurt een belangrijke handelspartner voor Nederland. Ook op gebied van tuinbouw wordt nauw samengewerkt. We willen dat die relatie de komende jaren verder groeit en wordt uitgebouwd."

Volgens Wijnands hebben Nederland en Turkije handelsgeest beiden in hun bloed. "Gisteren bezocht ik enkele Nederlandse bedrijven in Turkije en het maakt mij trots om te zien dat Nederland hier op Growtech zo sterk vertegenwoordigd is. Om de relatie tussen beide landen te vergroten, is het belangrijk om de juiste contacten te vinden. Daarom is een beurs als dit ook zo belangrijk. Ik zet mij als ambassadeur graag in om Nederlandse bedrijven hier in Turkije verder te helpen."

 

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v